1.- PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Les dades personals que l’usuari d’aquest web pugui proporcionar passen a formar part d’un fitxer automatitzat propietat de NODE GARRAF amb l’objectiu de poder rebre puntualment a la seva bústia electrònica informació relativa a activitats i serveis d’aquesta associació.

Les seves dades personals seran tractades de forma confidencial i no seran cedides a tercers aliens a NODE GARRAF. En qualsevol cas, l’usuari podrà exercir els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació d’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal adreçant-se a NODE GARRAF amb domicili social Avda. de Cubelles. Vilanova i la Geltrú, 08800 Barcelona o bé contactant amb aquesta entitat a través de l’adreça de correu electrònic següent: info@filmcluster.cat

La primera vegada que l’usuari accedeixi a aquesta pàgina web, el servidor de NODE GARRAF enviarà al seu ordinador un fitxer anomenat “cookie” o galeta. Una galeta és un petit arxiu de text que el navegador recull i emmagatzema mentre l’usuari navega pel web. D’aquesta forma, pot conèixer determinada informació sobre la navegació de l’usuari per la seva pàgina, i això li permet adaptar-la a les preferències de l’usuari en les seves visites següents.

En el cas que l’usuari no desitgi rebre galetes durant la navegació, haurà de desactivar l’opció corresponent del seu navegador, de tal forma que impedeixi la instal·lació de galetes a l’ordinador.