Costa Barcelona Film Clúster

 

Les opcions que ofereix aquest gran plató territorial són cada dia més preuades pels productors, que valoren sobre manera els factors de diversitat, complementarietat, accessibilitat, assequibilitat, permissibilitat, mobilitat, connectivitat, facilitació, proximitat
a les principals infraestructures viàries i de transport i ubicació geoestratègica, molt especialment en relació amb la regió metropolitana.

Les característiques ambientals, així com la lluminositat que instil·la la Mediterrània són coadjuvants superlatius. A més, les característiques climàtiques aporten fiabilitat, atesa la pluviometria escassa i una evolució mai sobtada de les condicions
meteorològiques. Els productors accentuen molt aquest factor de ponderació en relació amb les condicions tempestives que envolten els rodatges.

Accessible i assequible

Node Film Clúster és una porta d’accés al territori de Costa Barcelona per a les produccions audiovisuals. Oferint una sèrie de recursos i facilitats per a rodatges d’espots, sèries i/o pel·lícules.

Clima

Un clima característicament mediterrani, de plana i terra baixa amb influència marítima.

Mar i muntanya

Un espai força poblat, amb ciutats grans i nombrosos i importants eixos viaris, però al mateix temps on hi ha lloc perquè la natura se’ns mostri ufanosa, així com per a les vinyes i altres conreus, i per a la preservació d’un patrimoni civil i religiós que ens serveix per llegir la seva llarga i rica història.

Un dels encants de Costa Barcelona és que el mar és ben a prop de qualsevol de les seves poblacions, però des de les platges també és un moment accedir a moltes hectàrees de parcs naturals.

Cent quilòmetres de cara al mar

Tres de les comarques de Costa Barcelona, el Garraf, el Baix Llobregat i el Maresme si les citem de sud a nord, estan banyades pel Mediterrani. Sumen un centenar llarg de quilòmetres de litoral, amb dotzenes de platges –la majoria de sorra fina, de gra mitjà i gruixut.

Història i paisatge

Una regió amb una geografia molt extensa que ofereix multitud de paisatges molt característics del mediterrani. Ciutats i pobles que expliquen la història dels seus habitants recorrent els seus carrers, cascos antics i edificis històrics com a esglésies, masies modernistes, museus i carrers amb centenars d’anys d’història

Patrimoni cultural

Patrimoni arquitectònic. Les pedres ens expliquen la història, ens mostren com des de fa milers i milers d’anys aquestes terres han estat ocupades per homes i dones. A Costa Barcelona podem trobar construccions d’època prehistòrica, de temps dels romans, de l’edat mitjana, edificis barrocs, modernistes…

L’últim


PartnersMarques que han rodat a la nostra regió