Un espot per a la marca Audi reobre l’activitat dels rodatges al Garraf


Download PDF
See in Google Maps

Facebook
Twitter

Aquest dissabte s’ha enregistrat el primer espot al Garraf des que el confinament va paralitzar l’activitat de rodatges. L’escenari de la localització ha estat la urbanització de Mas Mestre, a Olivella.

Un anunci per a la marca automobilística Audi ha reobert la producció de rodatges als municipis del Garraf. Des del NODE Film Clúster, impulsat per l’Agència NODE Garraf, s’ha facilitat l’operativa i la logística d’aquest enregistrament que de bon matí i per uns moments breus ha interromput el trànsit per la urbanització de Mas Mestre, a tocar de la piscina municipal. Els operaris de la producció s’han sotmès a tots els preceptes i prevencions que es proposen en els protocols de la indústria audiovisual arran de la pandèmia, sense que això hagi alterat la dinàmica del rodatge.

Aquest rodatge suposa el primer esglaó de la recuperació d’aquesta activitat molt en auge al conjunt de la demarcació Costa Barcelona i molt concretament al Penedès i el Garraf. Que se’n tingui constància per part del film clúster, l’any passat entre els tres mesos de març, abril i maig es van concedir 47 permisos d’enregistrament. Enguany les expectatives eren encara més favorables però han quedat estroncades pels efectes del Covid-19.

Per les properes setmanes es preveu un retorn acusat de les produccions fotogràfiques i audiovisuals, tant publicitàries com de sèries televisives. L’interès dels localitzadors en els paratges a cel obert del Garraf i el Penedès és creixent, com també ho és l’atractiu de nombrosos equipaments i del patrimoni cultural i arquitectònic.

Des de NODE Film Clúster es treballa per multiplicar aquesta activitat, que aporta recursos i promou una especialització per part dels proveïdors locals; i alhora afavoreix la notorietat de marca i l’atractiu turístic de la nostra destinació. Ben aviat s’anunciarà la signatura de convenis de col·laboració molt remarcables per part de l’Agència NODE Garraf, com el que es va rubricar amb Finca Mas Solers, tot just abans del confinament. Aquests acords enriqueixen el catàleg de localitzacions que es posen a disposició dels productors.